Khamis, 16 Jun 2016

Scammer arba network cwc

Dah lama forum di carigold ni. Cuma baru jumpa.

Hujjah biasa bila dah tak dapat jawab.



Tak tahu ape niatnya. Konon nak korek dan dedahkan maklumat peribadi kita.
Nak menakutkan?

Tak payah dedahkan. Memang bersepah maklumat peribadi diri ni dalam blog ni. Nombor telefon pun ada. Tempat bertugas, asal mana, alamat tempat tinggal pun ada. Maklumat keluarga pun ada. Korek-korek lagi belajar kat mana pun ada!

I do real business. Jadi tak heran orang nak 'reveal' siapa kita. Kita buat bisnes mesti nak orang kenal kita dan tahu latarbelakang kita.

Tang admin page Say No to Mlm tu agak lawak juge. Bile sebut pasal jual insurans takaful pun dah tau tahap kesedaran pasal kewangan & muamalat.

Saya memang bukan pakar. Tapi sempat berguru menuntut ilmu dengan pakar bidang muamalat. Komen-komen berkaitan muamalat dalam blog ni pun hasil dari ilmu yang mereka sampaikan.

Lagipun bukan rumit sangat nak ulas bab arba network cwc sebab benda yang sangkut adalah perkara yang asas saje.

Yang komen dalam gambar tu mungkin baca post ni. Cuma nak pesan, masih ada masa nak tarik diri dan berubah.

4 ulasan:

Vorians Borie berkata...

Macam mana perkembangan ARBA setakat ni Bè Poji?

Nur Fauzi Bassar berkata...

Minta maaf baru perasan.
Kena tanya peserta yang masuk dapat lagi ke tak.
Penasihat syariah dah takde.

Unknown berkata...

Terbaik tuan.. harap2 ad y sedar.. bkn kecik punya..hal riba.. kesian kpd ahli y xberilmu

Tanpa Nama berkata...

Terbaik tuan

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...