Isnin, 25 Jun 2012

Kursus Formula Solat Sempurna


Tak rugi bayar RM100 untuk tambah ilmu solat kita.

Pembimbing merupakan individu yang terkenal dengan ketokohannya, Ustaz Zaharuddin (zaharuddin.net)

Semasa di UM dulu memang teringin nak pergi kursus dengan Ustaz Zaharuddin, tapi tak berkesempatan kerana beliau melanjutkan pengajian peringkat PHD ke luar negara.

Atau boleh dapatkan buku ustaz Zaharuddin.: Formula Solat Sempurna.


Keterangan bergambar turut diberikan. Setiap perbuatan dan bacaan dalam solat disertakan dengan nas-nas daripada Al-Quran dan Hadith. Ini untuk meyakinkan kita bahawa apa yang kita lakukan dalam solat lebih menghampiri cara solat Rasulullah s.a.w.

Tiket wayang boleh beli, Tablet mahal boleh beli..Takkan nak keluar belanja tambah ilmu solat pun berkira sangat kan? (ayat nasihat / menyedarkan diri sendiri)

Tak rugi kan berhabis duit sikit untuk tambah ilmu solat?

5 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

memang bagus juga ni....boleh tahu sama ada solat kita sempurna ke tak

APAN berkata...

kagum ngan pencapaian ustaz ni sebenarnya...nama blog dia pun kira menjadi sebutan ramai org gak...

nurfauzi berkata...

Dulu memang dia selalu buat kursus ni kat sekitar KL.
Tapi terhenti bile die masuk ke UIs, sambung PHD.
Ustaz Zaharuddin ni memang diakui la ketokohannye.Lagi-lagi dalam bidang muamalat. Nampak je muda, ilmu penuh....

Nash berkata...

Salam
Boleh sy tau bile lagi kursus akan diadakan 2013
Terima kasih

Nur Fauzi Bassar berkata...

Tak tahu pula bila akan diadakan lagi...kena selalu tengok update di zaharuddin.net.
Atau boleh beli buku tulisan ustaz Zaharuddin. InsyaAllah boleh bantu sedikit sebanyak tingkatkan ilmu kita

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...