Selasa, 13 Mac 2012

Mengata : Nik Aziz = Ayah pin?

Sumber berita: Utusan (klik untuk baca)




Dah ramai yang komen di blog sebenarnya. Facebook orang yang komen ni tak jumpa la pulak bila cari di facebook. Dah tukar nama agaknya sebab ramai benar yang "meletop" kesabaran dengan dia. Tau pulak takut.

Kalau cari di internet, banyak juga blogger dedahkan gambar-gambar dia. Termasuklah gambar yang tak cukup kain.(pakai baju basahan nak mandi agaknya)

Kita ada akal dan fikiran, boleh nilai sendiri.

Siapa yang sesat, siapa yang tidak.


Walaupun Tg Nik Aziz orang politik, seorang menteri besar, tapi beliau memang layak dipanggil ulama'.  Kita?

3 ulasan:

msredcheesecake berkata...

Bab politik ni tak reti nk komen... Tapi apa yg saya nampak, nik aziz tu Islam, cuma ada sesetengah pengikutnya yg tak berapa nk betul dah...

nurfauzi berkata...

apa yang dibandingkan oleh wanita itu sangat jauh seperti langit dengan bumi.

jadi begini sebab berbeza hal politik dan kurang nilai islam dalam diri.

Kalau asas islam kuat, komen tak jadi begitu, walaupun berbeza pandangan politik.

APAN berkata...

aku pun pelik ngan golongan mcm ni...kalau x sehaluan sekalipun ingat2 la agama.bila ckp pasal agama, nak kait ngan pas...dah kita mmg kena hidup mcm tu pe...

aku pun bukan baik sngat, at least aku tau, mende yg dia buat ni x kena :)

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...