Rabu, 11 September 2013

Dapat juge : Foton - CPUV Campaign Nuffnang

Setelah sekian lama blog cabuk ini sepi mendapat kempen iklan dari nuffnang, akhir dapat jugelah satu minggu ini.

Iyelah, blog cabuk tak terkenal. Domain pun gune blogspot saje (percuma). 'Design' pun malas nak kemaskini dan buat canggih-canggih macam blogger lain. Ditambah dengan 'rabun' IT, tak pandai sangat nak ubah itu ini. Sekali ubah, nak ubah semula dah kelam kabut tak dapat cari semula.

Inilah pertama kali terdengar nama Foton.

Ku ingatkan apelah Foton itu. Bunyi macam proton, tapi bukan. Rupe-rupenye jenama kenderaan yang berasal dari negara China.

Contoh salah satu kenderaan jenama Foton

Secara seiusnya, tidaklah diri ini tahu akan kewujudan jenama Foton ini jika kempen iklan itu tidak singgah di blog ini.

Alhamdulillah, dapat jugelah seringgit dua (sikit saje). Ok jugelah kan daripada tak ade langsung. Tapi blogger lain, lagi kencang. Satu kempen CPUV boleh dapat banyak. Padanlah dengan pengunjung blognye yang ramai.

Ade yang dah gune kenderaan Foton ni?

5 ulasan:

atie aizam berkata...

Ais salam.. Ok ler tu.. Utk permulaan.. pasni mana tau sebulan dapat 4,5 iklan tetap.. Anyway tahniah :)

atie aizam berkata...

Assalam.. Ok ar tu.. permulaan kan kan.. Anyway tahniah :)

Nur Fauzi Bassar berkata...

nak dekat setahun juge la takde kempen iklan masuk. jadi duit yg terkumpul pun sikit aje.
begitulah adat blog tak terkenal hehe

Nick Nashram berkata...

hehe..aku punye dah lama x check dpt ke tak.malas dah nak berharap.

Nur Fauzi Bassar berkata...

uih..cekgu bahase inggeris punye blog lagi mantap gitu.
boleh cash out bile-bile mase je kan. tak gitu?

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...