Ahad, 9 Disember 2012

Kanak-kanak dilarang dalam saf?


Dari sudut dakwah dan pendidikan, benda ini bagi saya sangat negatif.

4 ulasan:

Zura Zue berkata...

ye lah..nape jd cm tue...

* nk mintak alamat untuk sedikit cenderahati sempena penyertaan dlm segmen raya...boleh emailkan ke azuerhir@gmail.com..

Matjoe berkata...

tq lawat blog aku. btw aku x setuju la pulak dgn sign board ni. boleh jer bawak. tah apa apa

ROJAK berkata...

dilarang masuk dalam saf orang dewasa boleh tahan lagi sebab bimbang dorang main2 masa solat tapi ini tak bagi budak2 belum mumaiyiz ke masjid langsung...apa benda?

APAN berkata...

pernah jumpa sign mcm ni, cuma yg ni lg power dan terus terang ayatnya...niatnya betul, mungkin ayatnya x kena kot....

tp drpd pemerhatian, selamba gak budak2 masuk dalam :)

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...