Rabu, 25 Januari 2012

Dr Rozmey - Gelaran Doktor digantung?



Tindakannya menyalahi etika sebagai doktor. Maka dia digantung selama dua tahun.

Saya memang tak akan beli produk herba prima.

Pelan bermasalah. (tak ikut garis panduan JAKIM)

Pengasas pun bermasalah, langgar etika sebagai doktor.

Susah orang nak percaya lagi lepas ni.

Anda masih percaya?

9 ulasan:

APAN berkata...

baru tau berita ni bro...nak masuk blog aku gak la.huhu...

nurfauzi berkata...

Dapat ni dari blog aididmuaddib tu.

cek chun berkata...

tengok rambut dia pun dah tak percaya.. hahaha

nurfauzi berkata...

hehe gaya rambut mahal tu you...penat tau pergi saloon

bipeds earthdweller berkata...

bile die start keluarkan dalam suratkhabar yang die tolong sekolah tu sekolah ni, ambil maahad tahfiz itu ini jadi sekolah angkat, terus tak percaye.

Tanpa Nama berkata...

Astaghfirullah....
X baik memanjangkan sesuatu berbentuk fitnah dan juga benda yang mengaibkan... Kita buka aib orang allah buka aib kita... Nasihatkan aje sapa yg pakai produk. Tak semua yg tak baik....jgn dipanjang2kan keaiban org...

Hans berkata...

yups...tu la pasal
kredibiliti dia dah kurang diyakini dah

Nur Fauzi Bassar berkata...

tanpa nama:
dah jadi 'public figure' kena sedia hadapi benda begini. lagipun ternyata langgar etika. apo nak dikato...

Norrizan Zain berkata...

Saya yakin dengan produk keluaran herba prima. Saya menghidap sakit saraf. Alhamdulillah minum je drQ10.sakit tu berkurangan dan beransur hilang.. T.kasih pada Dr Rozmey.

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...