Rabu, 5 Oktober 2011

Duit Cek Nuffnang hampir RM30 ribu.

Tengok di sini.

Ada yang percaya dan ada yang tidak.

Cek hampir RM30 ribu dengan blog sahaja.

gambar menurut tuan punye blog

Tapi tidak mustahil.

Ianya bagus untuk, boleh jadi motivasi kepada blogger lain.


Tetapi blogger sekalian janganlah tertumpu kepada wang ringgit sahaja.

Dapat duit alhamdulillah, tak dapat, jangan sedih dan menyesal.

Kembali kepada tujuan asal kita menulis blog.

Kalau matlamatnya memang mahukan RM semata-mata, bila tak dapat, itu yang frust menonggeng.

Apa pun, apa yang kita pamerkan, apa yang kita tulis, itu menjadi tanggungjawab kita. Jika ada yang tak kena, esok di akhirat kita akan dipersoalkan, selaku tuan rumah dan penulis blog.

Jadi biarlah kita menjadi blogger secara positif. Pahala dapat, duit jajan pun dapat. Yang penting tak mendatangkan dosa.


6 ulasan:

APAN berkata...

30000?haha...ada gak cek nuffnang bnyak tu ye...mmg blog tegar la tu...

nurfauzi berkata...

apan:
Pasal nuffnang ni memang ade keluar kat paper kosmo.
Dalam artikel tu mmg ade sebut blog redmummy tu.
kalau die tipu, make kite pun same2 kena tipu la hehehe

Tapi rasa tak mustahil boleh jadi.

mat4nira berkata...

Wah!!! banyak nye...

nurfauzi berkata...

ye, memang banyak tuuu

Tanpa Nama berkata...

halal?

Nur Fauzi Bassar berkata...

any suggestion?

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...