Jumaat, 7 Oktober 2011

Australia 5 Malaysia 0

Tiada siaran langsung di televisyen. Yang ada siarkan cuma astro.

Di televisyen tertumpu pada pembentangan belanjawan / bajet 2012.

Dalam hati teringin nak tengok Australia vs Malaysia.

Nak tengok live streaming Australia vs Malaysia di internet, tapi tak tahu cara.

Pukul 7 tengok berita di internet, Malaysia kena titik 5-0.

Lemah longlai tak bermaya.

Faktor cuaca barangkali mempengaruhi?

Beriya-iya baca berita di Sinar Harian. Jerat kanggaroo kononnya.

Sekali lembik kena tinju kanggaroo.

Tapi apa pun, harap skuad bola sepak Malaysia boleh jadi lebih baik dan dapat baiki ranking.

4 ulasan:

APAN berkata...

5 0?aku baru tau result...kalau ko nak streaming try je taip kat google tu...aku rasa mungkin boleh jumpa kot...dlm paper gitu sokmo la.tajuk nak gempak2 je...haha....

msredcheesecake berkata...

Harap sht team msia boleh pegi jauh lagi....

roha berkata...

5-0 tu...xpelah..tingkatkan usaha ya :)

nurfauzi berkata...

tajuk kat paper tu haa gempak lebih. tajuk 'jerat kanggaroo' paling tak tahan tu.

harapnye dapat ambik pengajaran.
sebab nampak macam over confident, mcm masa lawan singapura dulu tu

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...