Selasa, 4 April 2017

Arba network, cwc, cwig, kopi pak belalang

Apa yang dah jadi hari ni?

Rungutan peserta yang tak dapat bayaran terus berkumandang. Malah yang nak semula modal pun tak dapat.

Gebang hebat duit masuk tiap bulan tu hanya leader besau saje dapat.

Boleh cuba baca fb page PW.

Ini pula kisah di sebuah forum online.
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=504049

Kalau rajin boleh baca awal hingga akhir. Macam mana sembang yang sampai gajah
terbang akhirnya jadi sepi bisu.

Kalau di fb boleh usha fb agen cwc yang ade tulis kr kat depan tu. Cuba komen tanya, ada la yang kena block terus.

Dah berapa ribu korang tersontot?

7 ulasan:

Hafiq Salmah berkata...

Dulu2 mrk bangga letak KR depan nama memasing

Zulnasri berkata...

Eh...takde defender arba komen pulak ke. Mcm dah sepi sikit bila diorg tak up komen. Dulu siap dalil quran sunnah ijmak qias nak justify. Sekarang ni sesi bersabar sambil berdoa semoga ada lagi yg nak jadi ahli. At least dapatla diorg rasa hibah musim musim akhir.

(masih gagal mencari kopi dalam tin kat area bandar kajang)

Nur Fauzi Bassar berkata...

Terime kasih singgah jenguk kat komen.
Dah makin sunyi dah...

Nur Fauzi Bassar berkata...

Ade juga kr yg insaf dan sedar. Alhamdulullah. Doakan mereka berubah.

Unknown berkata...

Apa perkembangan sekarang... Xdger cerita apa pun... Klu ada maklumat semasa bleh laa salur pada sy.. Shafuanera@gmail.com kat cini..

Tanpa Nama berkata...

Hahaha.. Pisang blom berbuah gamaknya. Dah siap kena remove dr group wassap sbb komen menghentam. KR sibuk main power Gold lak skrg. kah..Kah..

Tanpa Nama berkata...

Baru saja nak masuk selepas setahun mengikuti..dah senyap pula

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...