Rabu, 24 Oktober 2012

Facebook Page: Hidup Orang Biasa

Terima kasih kepada encik Apan@kongsakongsi atas bantuan dan pendapatnya berkenaan dengan Facebook page Hidup Orang Biasa.


Dah lama juga terfikir nak buat 'page' untuk blog ni. Cuma rasa agak segan dengan FB page blog lain yang banyak info untuk dikongsi. FB page saya ni tidaklah banyak mana infonya. Tapi insyaAllah mana yang bermanfaat boleh dikongsi bersama.

Lagipun mudah sikit nak promosi blog dan kongsi certita serta maklumat pada rakan-rakan di Facebook.

Pada yang sudi, sudi-sudikalah jengah. Tak dipaksa untuk 'like'. Anda dapat manfaat dari penulisan saya, itu sudah cukup bermakna.

Bak kata ustaz Hasrizal, Hidup Untuk Memberi.

5 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

selamat hari raya

Sharinginfoz berkata...

kongsi apa yang mampu kan

Nur Fauzi Bassar berkata...

betul-betul. mane yang molek kita sebar-sebarkan

Hans berkata...

bagus2
apa2pun selamat hari raya aidiladha

APAN berkata...

semoga berjaya ngan page fb tu bro...ingt ke x jd...senyap je lps hr2...haha...

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...