Ahad, 12 Ogos 2012

Cek dari Nuffnang?

Semalam balik ke kampung halaman jenguk orang tua.

Tengok-tengok pada surat yang sampai. Alhamdulillah udah sampei cek dari nuffnang. Kira macam duit raye lah jugak walaupun sikit.

Dari bulan September 2011 hinggalah hujung April 2012. Iklan Nuffnang pun baru letak mula Sepember 2011.

Tak banyak pun dapat. Jauh sangat la nak banding dengan blogger lain yang saya 'follow' macam encik apan, sharinginfoz, eyriqazz, msredcheese dan juge arelan.

Depa semua dapat cek ratus-ratus RM, ada juga yang 4 angka. Apelah sangat nak banding dengan kita yang dapat setakat dua angka. Buat celah gigi saje. Sekali belanja buat buka puasa dah habis hehe.

Ape pun dari tak menghasilkan apa-apa, biarlah ade sikit kan? Lagipun sekadar 'pasif income'.


Cuma RM53.75 sahaje

Sekurang-kurangnya saya yakin bahawa nuffnang tak menipu dan membayar blogger dengan nilai yang selayaknya. Tak seperti advertlets yang memang hot cerita dengan tak bayar duit pada blogger.

7 ulasan:

Hans berkata...

okay la tu..duit raya

p/s : boleh jer nak share..tapi jangan lupa letak kredit dkt blog saya :-)

nurfauzi berkata...

boleh la beli lampin anak...

kongsakongsi berkata...

apan tu x layak tersenarai bro...aku punya pun biasa2 je. sebab x penah keluarkan, tu pasal bnyk sikit dr yg ko ni...at least ada la kan. bila tah nak keluarkan...dengar2 lama gak proses dia kan?

nurfauzi berkata...

prosesnye dalam 2-3 bulan jugak la. hari tu tunaikan bulan hujung bulan 4. rase ujung bulan 7 baru sampai cek tu.

jal berkata...

wah seronok lah dah dapat cek dari nuffnang

hukum menggunakan wang dari nuffnang

nurfauzi berkata...

alhamdulillah..tak seberapa kalau nak bandingkan dengan blogger lain.

terime kaseh datang jenguk.

Gadis Kampung berkata...

tahniah dapat juga cek dr nuffnang..salam perkenalan dari GK..JEMPUT KE BLOG GK

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...