Isnin, 9 Januari 2012

Haram solat pakai tshirt


Pakai tshirt macam dalam gambar ni yang haram. Ape ke halnye pakai macam tu nak solat.

Kalau tulisan yang lain?

Tulisan yang lain tu, boleh jatuh makruh sebab ganggu kosentrasi jemaah lain di belakang. Ade yang tengah solat, terbaca tulisan kat baju tu dalam hati.

7 ulasan:

aReLaN berkata...

mak aih baju.kalau dah tulis pelik2 tu,terbalikkan la.aiya...

APAN berkata...

1st time tengok dulu, pelik gaj...xkan jahil sangat...

msredcheesecake berkata...

Nak sembahyang agak2lah pilih baju....

ROJAK berkata...

baju macam ni buat alas kaki je,itupun kalau budak2 kecik terbaca..sibuk dorang nak tau apa benda "fuck"?

nurfauzi berkata...

terjumpa gambar ni kat facebook ustaz zaharuddin.
tapi ini la pertama kali nampak orang solat pakai t-shirt melampau macam ni.

Kota Kinabalu Travel Guide berkata...

Saya tak pastilah hukumnya. Namun, pada saya jangan cakap pakai time solat, pakai time lain-lain pun tak sesuai sangat. Hmmm...

Fahrul Razi Ismadi berkata...

t-shirt bole..biar la kosong belakang t-shirt tuu,..haih..

E-book

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...